A HOUSE IN ITALY

Velkommen til Comosjøen

Jeg er italiensk, men er gift dansk og snakker derfor flytende dansk og også engelsk. Gjennom årene har jeg bygget opp solid kunnskap om den nordiske smak og nordiske krav – viktige forutsetninger for et positivt samarbeid og gode resultater.

Som italiensk eiendomsmegler kjenner jeg naturligvis de lokale forholdene ut og inn, og også veien gjennom systemet til en problemfri sluttførelse av kjøpsprosessen – og når det har vært ønsket også i samarbeid med en italiensk advokat med kontor i Danmark.

Selv bor jeg i en liten koselig landsby ved Comosjøen, og jeg har kontor i Como by, men mitt første møte med de nordiske gjestene starter nesten alltid over en god espresso på en bar nær den (første) eiendommen som skal besøkes.

Deretter kan turen eventuelt gå videre til andre visninger, og disse dagene er så godt som alltid svært hyggelige og fornøyelige, og fører som regel også alltid til ønsket resultat – den ideelle ferieboligen i Italia!